A modern cocktail barin the heart of Geneva

The Kiosque des Bastions is not only a restaurant, but also a cocktail bar in Geneva. Our bartenders craft distinctive cocktails with high-quality spirits and fresh fruit juices. The menu features a mix of original creations and timeless classics, both with and without alcohol, catering to all tastes.

at the Kiosque

Cocktails

COCKTAILS
  • Faites votre choix parmi les recettes classiques : 17.- / 18.-

    Les Mules, Amaretto, Pisco Sour, Mojito, Caïpirinha, Porn Star, Espresso Martini, Margarita, Negroni, Cosmopolitain, Pina Colada, Old Fashioned, Basil Smash, et bien d’autres…

  • FRESHA 10.-

    Jus de concombre frais, gingembre et jus de lime, sirop de citronnelle, eau pétillante, aquafaba

  • Virgin Spritz 10.-

    San Pellegrino cocktail, eau pétillante, tranche d’orange

  • Virgin Mule 10.-

    Jus de lime & gingembre, ginger beer, menthe fraîche

  • APÉROL 13.-

    Apérol, Prosecco, tranche d’orange, eau pétillante

  • Hugo 15.-

    Liqueur St-Germain, Prosecco, menthe fraîche, tranches de citron vert, eau pétillante

  • CAMPARI 15.-

    Prosecco, tranche d’orange, eau pétillante

  • Basil Redberry 15.-

    Liqueur St-Germain, prosecco, purée de fruits rouges, jus de lime, basilic frais, myrtilles, eau pétillante

  • L’Orangette 19.-

    Gin Tanqueray Sevilla, Martini rouge, Martini Bitter & Cointreau, clarification au lait chocolaté, orangette maison

  • Le Sorbet 15.-

    Vodka Belvedere, liqueur de sauge & yuzu, cordial de lime, jus de lime, aquafaba, zestes de lime, cédrat & sauge fraîche

  • Pistacchio 22.-

    Cognac infusé en Fatwash à la crème de pistache et huile de noisette, liqueur de noisette & pistache Frangelico, espresso & copeaux de chocolat Tristan

  • Sutton Flower 19.-

    Gin Sutton’s Seedless, liqueur de coquelicot, baies & fleur de sureau, hibiscus & fleur de pois bleu, jus de lime, zestes de combawa, poivre de Tasmanie

  • Le Figuier 19.-

    Pisco infusé aux figues Baglamas, liqueur de figues & rhubarbe, jus de lime, figues séchées, aquafaba et angostura

  • Green Mamba 19.-

    Spiritueux au choix, jus de concombre frais, gingembre, jus de lime, sirop de citronnelle, ginger beer, aquafaba

  • Blood-Hivernal 19.-

    Vodka, velouté de butternut au cumin, carottes, orange, gingembre et ail rôti, jus de citron, mix d’épices maison, romarin frais

  • La Fée Rose 22.-

    Absinthe, gin Tanqueray Royale, jus de lime, nectar de cranberry, sirop de cassis, estragon frais, poudre de framboise maison

Gather over drinks in an inviting atmosphere

Much like our restaurant nestled in Geneva’s Parc des Bastions, our cocktail bar is a meeting place with the perfect blend of conviviality, sharing and generosity. The space has been designed as an eclectic venue, inviting each guest to make the night their own. The bar at the Kiosque des Bastions is perfect for morning coffee, business meetings, after-work drinks with colleagues, or weekend gatherings with family, friends or your partner.
To come up with exceptional cocktails, our team uses only high-quality ingredients: freshly crushed condiments, seasonal fruits, and carefully selected syrups and spirits. We also offer a variety of sharing plates to be enjoyed alongside our creations, with or without alcohol.

Subscribe to
our newsletter
S'inscrire
à la newsletter
Ré-ouverture !
La tempête étant passée, nous avons le plaisir de vous informer que le Kiosque ouvre ses portes pour le dîner et pour venir célébrer Martini.